woensdag 2 november 2011

Dutch Design Week: YKSI expo store


Yksi is een prachtige winkel voor Dutch Design in Eindhoven. Ze presenteren en verkopen een uitgebreide collectie designmeubelen en accessoires van Nederlandse bodem Met ontwerpen van Koninklijke Tichelaar Makkum, Goods, Moooi, Floris Hovers, Mirjam van der Lubbe en hun eigen label Yksi Design. Een design snoepwinkel in de voormalige Apparatenfabriek van Philips op Strijp S, die ik bezocht tijdens de Dutch Design Week maar die het hele jaar geopend is. Als je niet kunt wachten met shoppen kun je ook terecht in hun webwinkel.

In hetzelfde gebouw vind je ook de Ontdekfabriek, een inspirerende omgeving waar kinderen op woensdag en zondag terecht kunnen voor het maken van eigen bouwwerken en creaties en voor het ontdekken van techniek. Terwijl je als ouder geniet van een een kop koffie of juist lekker meedoet! Tijdens de Dutch Design Week werden hier workshops gehouden door ondermeer Ontwerplab MUSwerk | jaszakschatten.nl

Yksi is store, located in Eindhoven Strijp S, which is specialized in exposing and selling Dutch design furniture and accessories. A candystore for all designlovers.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...