zondag 13 november 2011

count your blessingsWeer een week met fijne dingen, zoals samen met hele lieve vrienden naar de landelijke intocht van de Sint in Dordrecht. 
Vandaag bouwde Sam voor de jongste twee de Ark van Noach van Playmobil om tot heuze pakjesboot 12 en waren de kids helemaal blij met hun schoencadeautjes. Ik blijf het zo'n leuk feest vinden en hoop dat Pip en Floor nog heel lang blijven geloven.
En fijn dat manlief weer thuis kwam na een week Portugal. Omdat hij de intocht gisteren niet kon meemaken gaan we volgende gewoon nog een keer in onze eigen hometown ;)

This week we went to see Saint Nicholas arriving in Dordrecht to celebrate his bithday om the 5th of December. A lovely dutch tradition! 

Volg de wekelijkse count your blessings van AnkiAnneArnikaAukjeBelindaDeboraEffieEstherEsther, FroukjeIrisIsabelleJolandaJudithLeontienMaartjeMaartjeMarielleMarieLuMarjan, MaritMargrietMarlousMartineMaureenMickey,MiekeMireilleSachaSaskiaSjaantje


2 opmerkingen:

  1. Geweldige tijd hè, als sint en piet weer in het land zijn! Ook als de kindjes niet geloven trouwens. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh.. ik was echt een Playmobilkind!
    Ik heb ooit een brief geschreven aan ´Lieve Playmobil´ met de vraag of er ook eens kerst- en sinterklaas Playmobil kon komen, want dat wilde ik zo graag.
    Ik word helemaal blij van deze foto!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...