dinsdag 1 november 2011

Dutch Design Week: Piet Hein Eek


Afgelopen week was de 10e Dutch Design Week in Eindhoven. Een geweldig evenement volop inspiratie voor iedereen die van design, wonen en kunst houdt. Het was voor mij de 1e keer dat ik dit event bezocht en ik was onder de indruk van de enorme hoeveelheid mooie en originele design-producten, maar vooral ook van de relaxte sfeer waarin iedereen van locatie naar locatie ging. Op eigen gelegenheid, op leenfietsen of in hippe Mini's die als stap-maar-in-taxi's overal door de stad reden.
We zijn gestart bij Piet Hein Eek die in een oud-Philips locatie huist op Strijp R. Een unieke entourage voor zijn sloophouten meubels, servies, lampen en accessoires. Ik werd verliefd op de prachtige lampen voorzien van stoffen kappen in stoere, lieve en retro dessins. In het pand wordt tijdens de Dutch Design Week ook een podium geboden voor andere ontwerpers.
We hebben het bezoek aan Piet Hein Eek in stijl afgesloten in het overweldigende restaurant: wat een prachtig gebouw, mooie inrichting, leuke mensen en heerlijk eten.
Wat fijn dat Piet Hein Eek niet alleen tijdens de DDW te bezoeken is!

Last week I visited the tenth anniversiry of the Dutch Design Week in Eindhoven for the first time. A great event for everybody who loves design, interior decoration and art. Impressed by so many wonderful inspiration, but also by the easy going atmosphere. We went to Piet Hein Eek in a wonderful building on Strijp R and enjoyed his wooden furniture, tableware, lamps and accessories. It also has a great restaurant and you can visit this great place-to-be the whole year!2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...