woensdag 13 mei 2015

kids room: floor

Afgelopen februari verhuisden we naar ons nieuwe thuis en kreeg Floor voor het eerst echt zijn eigen kamer. Naast het meeverhuizen van enkele favorieten, zoals zijn Schleich-dieren, Wolf-dekbedhoes van H&M, pluche tijgerhoofd van de vrijmarkt in Amsterdam en zijn leger- en lego opbergkisten, kreeg hij ook een voetbalveld-wand en het Franse nummerbord van zijn grote broer Sam op zijn kamer. 
Sinds deze week hangt er ook een grijze IKEA zitzak aan een balk en heb ik hoogglans voetbalveld-groene verf gekocht voor het schilderen van een lief klein retro bureautje op zijn eerste-helemaal-voor-hemzelf-kamer :)

Last february we moved to our new home and I styled Floor's first room. Moving his favorites like his Schleich-animals, Wolf-bedding and lego storage box. And adding a football green wall. Preparing to paint a small desk football green too :)

6 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuke kamer! De groene wand is super, net zoals de Schleich dieren die zo uitgestald staan. Benieuwd naar het bureautje, maar het klinkt eigenlijk al goed. X, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thnx! Als het bureautje af is zal ik nieuwe foto's proberen te delen op mijn blog :)

   Verwijderen
 2. Super, helemaal geweldig. Wat een fijn thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldig!!!! ik hou van beestjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en vooral stoere kamer! Daar zal hij vast veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...