zondag 25 maart 2012

counting my blessings in the sun!Soms zijn er weken dat het voelt alsof er geen blessings zijn en deze week was er zo een. Maar stiekem waren er ook in deze week momenten van geluk met de kids als nieuwe bewoners van de achtertuin :), slippers in maart en overweldigend veel zon om alle mooie momenten in de spotlights te zetten zodat ik ze toch kon zien!

Sometimes it feels like there are no blessings at all, like this week. But still they were there like our children moving into there own houses in the backyard :), wearing flipflops in march and so much sun to enlighten all these lucky moments so I could see them!

Volg de wekelijkse count your blessings van: Anki - Christian - Effie - Martine - Maartje Debora - Belinda – Marit - Froukje - Anne – Arnika – Marielle – Janie - Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Philomeen - Aukje -  Jolanda - Marlous - Sacha - Sjaantje Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke -Barbara - Anouk - Linda - Kitty - Zeeuwse Mama - Dee Amanda - Jona - Fiene - Danique - Hanneke - Carolien - Brigitta - Michelle -Annika - Suus - Bianca - Sandra - Karin - Marloes en Stephanie

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto van je tuin, geweldig! Mag ik vragen waar je het grijze tuinkleed hebt gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kleed heb ik zelf verkocht via mijn webshop. Ik weet helaas niet waar het elders te koop is; het komt van Household Hardware, dus wellicht dat google je verder kan helpen :)

   Verwijderen
 2. Soms zijn er van die weken ja...
  Gelukkig was het weer in elk geval fijn.
  Fijne volgende week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een grote zegen ja die zon.
  Even opladen weer!
  Leuk die huisjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne tuin heb jij, heel mooi. En de zon maakt toch altijd weer veel goed he! Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soms is het leven minder fijn, maar een zonnetje helpt wel...
  Gave bank! Heerlijk plekje :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...