zaterdag 23 april 2016

kids room: daksDe coole styling van Daks' kamer kwam ik tegen in mijn Instagram timeline. Sinds deze week helaas niet meer chronologisch, maar toch nog steeds mijn favorite social media voor inspireren en delen, omdat de kracht van inspireren en delen voor mij in fotografie ligt.
Zo werd ik de afgelopen tijd via Instagram verliefd op de foto's van de kamer van Daks, de zoon van @__amvds__; een stoere monochrome kamer met een supercool geverfde wand en een pallet aan de muur voor steeds wisselende moodboards van accessoires en prints!

Such a great monochrome kids room; in love with the wall painting, the pallet on the wall and the black&white accessories. More pictures on the Instagram-account: @__amdvs__ 

2 opmerkingen:

  1. Heel gaaf en stoer maar ook best heftig deze kinderkamer. Ik zou het bij mijn zoontje niet zo kunnen aanpakken. Die is nogal angstig aan gelegd. Persoonlijk denk ik dat de muur niet echt geschikt voor hem is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn om voor jouw zoontje een kamer te maken die naast stoer voor hem veilig en vertrouwd is! Leuk als je dat wilt delen via metmelkensuiker@gmail.com!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...