maandag 22 februari 2016

kids room: a textbook example


Afgelopen zaterdag was het een jaar geleden dat lief, ik en de kids in één huis gingen wonen en we samen een gezin met vijf kids zijn; wat druk, gezellig en fijn is! En voor mij als bijkomend voordeel heeft dat we veel kinderkamers in kunnen richten, zoals de kamer van Floor!

Recent kregen Pip en Noor, na een kamer te hebben gedeeld, ook een eigen kamer en heeft nu iedereen zijn eigen plek in huis. Leuk om weer samen na te denken over de indeling, de kleuren op de muur, een fijn bureau waar je met meer dan één huiswerk aan kunt maken en een fijne zitplek voor het raam. En waar we alle leuke accessoires en dierbare spullen een plekje kunnen geven. 
Als het klaar is deel ik het graag hier op mijn blog!

Inspiratie voor de inrichting van de kinderkamers is in ieder geval altijd welkom, bijvoorbeeld door het binnenkijken in deze waanzinnig leuke kinderkamers in een voormalige dorpsschool in Nes aan de Amstel. Een mooi contrast tussen de stoere jongenskamer met zwarte lambrisering en inventieve coole wandkast én de lieflijke meisjeskamer met romantische rotan hangstoel en witte klamboe. Waarbij beide kamers zijn voorzien van hoge plafonds, prachtige raampartijen en stoere gymtoestellen en -matten met een knipoog naar de voormalige functie van het gebouw.

While living together with five kids, inspiration for designing and styling kidsrooms is always welcome. I fell in love with the pictures of these two kidsrooms in a former school. The bold boysroom and the lovely girlsroom, both with such great windows and some gymnastic items matching the former function of the building.

Interior design by Jaegger, pictures by Jansje Klazinga and styling by Suzanne de Jong.
You can find more pictures of this beautiful house, here and here.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...