zaterdag 19 december 2015

FOODDOCK
Ongeveer 4 weken geleden opende FOODDOCK haar deuren in de Zwarte Silo in het Deventer Havenkwartier en vorig weekend zijn we met de kids naar deze leuke nieuwe hotspot geweest.
Wat een heerlijk relaxte plek om onder het genot van lekker eten en een drankje bij te kletsen, mensen te kijken en te genieten van tijd met elkaar.
Je kunt bij de diverse food-ondernemers iets te eten bestellen, van crêpes tot Indisch en van streekgerechten tot sushi, zodat iedereen iets kan eten wat hij of zij lekker vindt. Dus ook ideaal om met kids naar toe te gaan.
Het gebouw is prachtig met de oorspronkelijke graansilo's als plafond en een originele, stoere inrichting met op maat gemaakte meubels.

Voorafgaand aan ons bezoek aan FOODDOCK bezochten we de expositie Time Shift in het Kunstenlab, eveneens gevestigd in een mooi opgeknapt industrieel gebouw.
We kochten hier het boekje 100% Havenkwartier waarin alle ondernemers en initiatieven op deze inspirerende plek staan vermeld.
Meer informatie over het Havenkwartier en FOODDOCK staan ook in het boek Terug naar de fabriek samen met 24 andere industriële plekken in Nederland die herontwikkeld worden of zijn. Een aanrader als je net zo verliefd op deze locaties als ik!

Eerdere posts het Havenkwartier en over ander industrieel erfgoed vind je hierhierhierhier en hier!

If you are in the neighbourhood of Deventer you should definitely visit the Havenkwartier. An inspiring industrial environment with lots of new hotspots, like FOODDOCK and Kunstenlab
You can combine your trip with a stay at one of the three very special microhotels Lucy in the sky: the Lucy CubeLucy Glxy and Lucy Nomad!


2 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk, daar moeten we snel eens heen. Wij bezochten de zwarte silo vorig jaar tijdens open Monumentendag en toen was hij nog zoals hij altijd was. Ben benieuwd!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...