zondag 5 februari 2012

count your winterblessings


Van alle blessings deze week is het hele weekend kunnen schaatsen met de kids op het water in onze 'voortuin' wel de grootste! Ook omdat schaatsen de herinneringen aan mijn vader zo levend maakt. Hij schaatste ooit de Elfstedentocht en kon prachtig schaatsen. Mooi om het schaatsen van hem te hebben geleerd en dit weekend mijn hoge noren onder te binden en na even wennen zomaar weer weg te kunnen schaatsen.
Toen er na zijn overlijden (1995) een elfstedenmonument It Sil Heve werd gemaakt met tegeltjes van elfstedenrijders heeft hij een plaats gekregen aan de Tytjerksterdadiel-kant, waar hij is geboren. Hier thuis staat ook een tegeltje en ligt zijn kruisje in een mooi klein doosje. Een blessing om te koesteren!

The greatest blessing this week was skating in front of our own house thinking about my father, who once taught me how to skate. 

Volg de wekelijkse count your blessings van: Anki - Christian - Effie - Martine - Maartje - Iris - Debora - Mireille - Belinda – Marit - Froukje - Anne – Arnika – Marielle – Janie - Judith – MaartjeMaureen – Marie-Lu - Philomeen - Aukje -  Jolanda - Marlous – Saskia - Sacha - Tess - Sjaantje -  Isabelle - Marjan - Mickey - Mieke - Margriet - Marieke -Barbara - Anouk - Linda - Kitty - Mischa

5 opmerkingen:

 1. Prachtige blessings. En wat mooi om te lezen dat je vader de 11-stedentocht eens geschaatst heeft. Hopelijk blijft dit weer nog hele de hele maand februari, genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie herinnering! Om te koesteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. prachtig verhaal.... count them indeed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat bijzonder! Extra mooi dat dit weer je aan hem herinnert.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...