woensdag 11 januari 2012

knijnWe hebben in ons gezin iets met knuffelkonijnen. Pip kreeg bij haar geboorte een roze konijn van mijn allerliefste vriendin, die ze tot op de dag van vandaag het liefst nog overal mee naartoe neemt. Waar we met de nodige paniek de hele Efteling voor hebben doorgelopen omdat ze hem was verloren. En natuurlijk is ze niet meer mooi roze en beginnen er hier en daar wat gaten in te vallen: konijn is en blijft haar steun en toeverlaat. 
Floor kreeg ooit het stoere, zwarte konijn van missnl en volgde het voorbeeld van zijn zus: hij werd verliefd. Hij sleepte hem altijd met zijn poten over de grond achter zich aan, zodat hij uiteindelijk een spoor van witte korreltjes achterliet en de onderzijde van de poten vervangen moest worden.
En sinds vandaag heb ik mijn eigen knuffelkonijn: camou knijn en je raadt het al: ik ben verliefd :)
Knijn is gemaakt door Discodip die via haar etsyshop allemaal geweldige kleurrijke stoffen producten verkoopt! Zeker een bezoek waard als je instant verliefd wilt worden!

Today I received my camou knijn! Knijn is made by Discodip who sells all kind of great, colourful products in her etsy shop: making the world a happier place! Take a look and fall in love instantly!


2 opmerkingen:

  1. ohhh zoooo lief, dankjewel!! ik hoop dat je nog heeeel lang van knijntje mag genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat enorm schattig! 100% knutsel de frutsel is ook weg van knuffeltjes, in het speciaal zelfgemaakte!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...