maandag 13 juni 2011

gehaakte inspiratieIn een kleurrijke kinderkamer mag een gehaakt dekentje niet ontbreken. Maar ook heel erg leuk als je kleurdetails wilt aanbrengen in een basic kamertje.
Gehaakte dekentjes zijn in ieder geval helemaal terug van weggeweest! Een echte musthave!

Leuk om zelf te haken, zodat je het helemaal naar eigen wens kan maken. Maar als je dit (nog) niet kan kun je ook terecht bij Joeperdepoepske. Zij hebben kant-en-klare dekentjes op voorraad, maar je kunt er ook een HAAK workshop volgen, zodat je zelf aan de slag kan.
De gehaakte dekens aan de waslijn komen van Woodwoolstool, een prachtige webshop voor handgemaakte gehaakte interieuritems.

De foto's komen van een drietal inspirerende blogs: Zilverblauw, Nina in vorm en Cakies. Met niet alleen inspiratie voor je huis, maar ook binnenkijken in het kleurrijke leven van de blogsters.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Carla,
  Bedankt voor je te gekke blog!
  Groetjes Wimke en Elske
  JoeperDePoepske

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit doet me echt denken aan mijn babydekentje. Onze oude buurvrouw haakte zulke dekentjes voor baby's in Afrika. Ze haakte en haakte de hele dag door ik denk dat er wel honderden (misschien wel duizenden) door haar handen zijn gegaan. En toen ik geboren werd, krijg ik er ook één :D

  Lieve groetjes Samira

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...