dinsdag 28 juni 2011

een zomer zonder bordjes




De laatste dagen voor de zomervakantie zijn altijd de ultieme test of je alle bordjes in de lucht kunt houden. Op school worden alle leuke evenementen er nog even in sneltreinvaart doorheen gejaagd: schoolreisjes, in verkleedoutfits naar muffendag en trakteren en kinderfeestjes omdat je in de vakantie jarig bent. En iedere ochtend kost het meer moeite de kids wakker én op tijd op school te krijgen.
Je werkt hard aan de lange nog-to-do-voor-de-vakantie-lijst om zo min mogelijk aan je collega over te dragen of alle klanten blij te maken van de laatste webshop bestellingen.
Maar als je deze test hebt doorstaan, alle vakantiespullen na wat passen en meten in de auto en dakkoffer! hebt gekregen en dankzij de TomTom zonder ruzie de plaats van je vakantiebestemming hebt bereikt, kan het grote genieten beginnen; zon op je huid, stapels ongelezen boeken, zongebruinde kids op het strand, heerlijk eten en een glas wijn op het terras.

Ik wens iedereen veel succes met de laatste loodjes en een heerlijke relaxte zomer zonder bordjes!

woensdag 15 juni 2011

passie voor papier



Prachtig deze alledaagse producten van papier. Met een stoere structuur en mooie zachte kleuren. Ze zijn gemaakt door ontwerpster Yvette Jacobs en te koop bij B-LIJ.
B-LIJ is een papierwinkel, maar dan in de positieve betekenis van het woord. De eigenaresse verkoopt prachtige papierproducten zoals de sprookjesachtige knipsels van Geertje Aalders, masking tape en zelfontworpen stationary.
Bij een bezoek aan Arnhem moet je zeker even gaan kijken in deze originele winkel met passie voor papier.

maandag 13 juni 2011

gehaakte inspiratie



In een kleurrijke kinderkamer mag een gehaakt dekentje niet ontbreken. Maar ook heel erg leuk als je kleurdetails wilt aanbrengen in een basic kamertje.
Gehaakte dekentjes zijn in ieder geval helemaal terug van weggeweest! Een echte musthave!

Leuk om zelf te haken, zodat je het helemaal naar eigen wens kan maken. Maar als je dit (nog) niet kan kun je ook terecht bij Joeperdepoepske. Zij hebben kant-en-klare dekentjes op voorraad, maar je kunt er ook een HAAK workshop volgen, zodat je zelf aan de slag kan.
De gehaakte dekens aan de waslijn komen van Woodwoolstool, een prachtige webshop voor handgemaakte gehaakte interieuritems.

De foto's komen van een drietal inspirerende blogs: Zilverblauw, Nina in vorm en Cakies. Met niet alleen inspiratie voor je huis, maar ook binnenkijken in het kleurrijke leven van de blogsters.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...