vrijdag 21 januari 2011

foto, foto aan de wand


Ik zie onze fotowand dagelijks, maar door de foto van deze wand zie ik nogmaals hoe bijzonder mooi het is.
De foto's aan de wand zijn gemaakt door Don Muschter, die als reisfotograaf originele steden, mooie mensen en unieke momenten op beeld heeft vastgelegd.
Ze zijn te koop bij KEET&koter als originele afdrukken op foam. Natuurlijk met uitzondering van de foto's die nu bij ons thuis aan de wand hangen ;-)

zaterdag 8 januari 2011

rudolph


Om het kerstgevoel nog even vast te houden: Rudolph aan de muur!
In stickervorm, in de vorm van een gewei of van lief gekleurd papiermachee. Leuk om te zien hoe deze klassieker in het interieur in allerlei originele versies blijft bestaan.
De papiermachee versie is van het mooie kleurrijke merk Rice. Super in combinatie met de stoere items die ik in mijn eigen webshop verkoop. De muursticker is te koop bij webshop www.debijzaak.com.

dinsdag 4 januari 2011

snurken mag!

Snurk is een hip Amsterdams label voor beddengoed gemaakt van prachtig katoen met fotografische prints.
Vooral het witte beddengoed met een terloops achtergelaten BH, t-shirt of paar sokken is origineel. Maar mijn voorkeur gaat uit naar de fotografische afbeelding van een gebreide sprei van superdik garen verwerkt in een dekbedhoes, genaamd Twirre. Daar val je niet alleen als een blok voor, maar val je vooral als een blok onder in slaap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...