vrijdag 22 januari 2010

ps ik hou van sweetie petites





Helemaal leuk zijn ze; de retro knuffelpopjes die je met deze do-it-yourself-kits kan maken.
Vooral het meisje met het rode kapje, Daisy heeft mijn hart gestolen. Zo uit het sprookjesboek geslopen én de boze wolf lekker achtergelaten.

En maar heel even 'creatief' bezig zijn met schaar en naaimachine voor daarna heel lang plezier voor (klein!)dochterlief.

De sweetie petites DIY-kits van The red threat zijn verkrijgbaar bij de webshop psikhouvanjou. Met die naam moet je wel hartverwarmende spullen verkopen!

zaterdag 9 januari 2010

ruig zwart én oranje snorren




studioRUIG is het modelabel van drie jonge modeontwerpster en vriendinnen. Met een prachtige collectie Orange Moustache gemaakt van jersey en biologische katoen, van hippe jurkjes en geweldige shawls tot bikini's en leggings. In prachtige pastels, maar ook in fel oranje. Soms voorzien van een originele afbeelding van een krulsnor

De nieuwste collectie 'Soir Noir' staat nu online op studioRUIG en is helemaal genieten van zwoel zwart ontwerp vastgelegd in mooi beeldmateriaal. Met stoer leer, grove breisels en soepel jersey.

Liever live shoppen!: dan kun je terecht bij verkoopadressen in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen of in Eindhoven bij studioRUIG zelf.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...